2018

Yeni yılınızı kutlardım ama korkuyorum... Neyse, kutlayayım da balon resmi koymayayım bari.. Birileri kızıyor.. 😏...

İyi seneler 😊

🍺🎸🎈

Yorumlar

  1. Size de Ümit Bey. Güzel ve Mutlu Bir Yıl Dilerim. Sizinle Beraber Umut Taşayan O Kadar Çok Myelom Hastası Var Ki. 69 Yaşında Babam 6 Yıldır Myelom Hastası ve Ben Ona Hep Sizinle Umut Vermeye Devam Ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. daha nice güzel yeni yillar herkese inşallah. .Umarim bu 2018 herkes için iyi bir yil olur. Sağlıkla mutluluk la huzurla..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,

    Kimler kızar bilmiyorum. :)) Yeni yıl Noel'den dolayı değil eski bir yılın bitip yeni bir yılın başlıyor olmasında dolayı kutlanıyor. Çünkü insanlar, yeni yılın gelişi ile birlikte, bırakmak istedikleri şeyleri eski yılda bırakmak ve yeni yıl için güzel şeylerin hayatlarına girmesi için niyetlenmek istiyor. Örneğin ben hastalıkların 2017'de kalmasını ve onun boşluğunun 2018'de sağlık ile dolmasını niyet ediyorum. Eminim bu niyete bu blog'a giren büyük çoğunluk da isteklidir.

    İşte bu masum ve barışcıl istekler, Noel'in yeni yıl dönemine denk geliyor olması nedeni ile ülkemizi bir kez daha tartışma ortamına sokuyor. Aslında bunlar insanların okunmamasından ve düzgün eğitim almıyor olmasından kaynaklanıyor. Oysa yeni yıl için ağaç süslemenin bile eski bir Türk geleneği olduğu, bu coğrafyada yaşıyan tüm insanlarca biliniyor olması gerekiyor. Merak edeneler okuyabilir :

    http://www.altayli.net/nardugan.html

    Bu vesile ile herkesin 2017'de hastalık, sevgisizlik ve mutsuzluğu orada bırakmasını, 2018'de boşalan yerlere sağlık, aşk ve huzur dolmasını dilerim.

    Saygılarımla,

    YanıtlaSil
  4. 2018 de sağlık, mutluluk ve tam remisyon dilerim.

    YanıtlaSil

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lenalidomid (revlimid)

Forum - 1

1-Multiple myeloma (myelom) ile tanışma